Vuoden lapsellinen teko -diplomi voidaan myöntää paikalliselle henkilölle tai toimijataholle, joka on edistänyt lapsen oikeuksia. Lapsen oikeuksien viikon teemana oli vuonna 2021 lapsen oikeus hyvään kohteluun.

Jaoimme diplomin toista kertaa Lasten oikeuksien päivänä 20.11.2021 järjestetyssä Koko perheen pimeä metsä -tapahtumassa. Pyysimme etukäteen Facebookissa ja Instagramissa ehdotuksia ja perusteluja diplomin saajaksi. Saimme oikein hyviä ehdotuksia ja niiden pohjalta teimme yksimielisen valinnan.

Vuoden 2021 lapsellinen teko -diplomi myönnettiin Silja Haavistolle, joka toimii Huittisten seurakunnan lapsityönohjaajana. Silja tekee arvokasta työtä lasten parissa, hän arvostaa jokaista lasta ja haluaa edistää lasten oikeuksia sekä kunnioittaa jokaista. Lisäksi Silja tekee aktiivista yhteistyötä eri toimijoiden kanssa ja on muutenkin monin eri tavoin aktiivinen.

Diplomin jakotilaisuudessa

Vuoden 2021 lapsellinen teko -diplomin saaja Silja Haavisto ja Huittisten Pelastakaa Lapset ry;n puheenjohtaja Maria Kankaanranta

Silja Haavisto

Vuoden 2021 lapsellinen teko -diplomin saaja Silja Haavisto