Olemme mukana Eväitä Elämälle –ohjelmassa ja tuemme syrjäytymisvaarassa olevia lapsia ja nuoria oppimateriaalien ja harrastustuen merkeissä, ks. lisätietoja Eväitä Elämälle.

Järjestämme yleensä kaksi perinteistä kirppistapahtumaa vuodessa, keväisin ja syksyisin. Nyt koronakriisin vuoksi tapahtumat on päätetty jättää toistaiseksi järjestämättä.

Jaamme omista varoistamme erilaisia avustuksia, joista suurin osa annetaan lahjakortteina ja konkreettisina ruokakassitoimituksina.

Koronakriisin myötä olemme hakeneet ja saaneet kattojärjestöltä rahallista tukea. Tuki on ohjattu paikallisille lapsiperheille lahjakorttien muodossa suoraan ja myös toimitettu jaettavaksi Huittisten perhekeskuksen kautta.

Olemme mukana koko perheelle suunnatussa Leppis-kerhossa, joka järjestetään Nuorisoklubilla. Kerhossa tarjotaan maksuton ruoka osallistujille.

Kiva Kaveri –stipendi annetaan yläasteella yhdelle tytölle ja yhdelle pojalle kevätlukukauden päätteeksi. Koulu saa päättää stipendin saajat. Stipendit myönnetään nuorille, jotka toimivat muita kohtaan ystävällisesti ja reilusti.

Linja-autoaseman Laivaleikkipuisto on Huittisten Pelastakaa Lapset ry:n perustama.  Huittisten kaupunki hoitaa puiston ylläpitoa. Puistossa järjestetään yhteistyössä Huittisten seurakunnan kanssa Pienet jalat liikkeelle –tapahtumia. Viimeksi tapahtuma järjestettiin järjestettiin 20.10.2021. Ohjelmassa oli erilaista mukavaa puuhaa lapsille ja aikuisille sekä tarjoilua. Ei annettu lokakuisen sadesään haitata puuhailuja. 😊🌧☔

Lapset saivat etsiä tietynmuotoisia ja -värisiä hunajapurkkeja puiston alueelta

Laivapuiston Pienet jalat -liikkeelle tapahtumassa oli myös yhteisleikkejä

Järjestimme toista kertaa Koko perheen pimeä metsä –tapahtuman Lapsen oikeuksien päivänä 20.11.2021.

Tapahtumassa kuljettiin metsäpolkua noin kilometri laavulle asti. Reitin valaisimme ulkotulilla ja lyhdyillä.

Reitin varrella oli heijastimia sekä heijastinsilmäisiä eläinhahmoja, joissa oli kirjaimia takana. Kirjaimista muodostui loppuosa lauseeseen: Lapsella on oikeus – turvalliseen lapsuuteen.

Laavulla tarjosimme grillimakkaraa, pillimehua ja tikkarit. Lisäksi oli aarteenetsintää ja aarrearkusta jokainen sai ottaa omaksi heijastimen.

Huikea ilta ja ihana tunnelma, ulkotulista ja heijastimista tehty polku oli upea! Tapahtuma kokosi yhteen paljon väkeä, iloitsemme suuresta suosiosta.

Ulkotulin koristeltu polku oli hieno näky

Reitin varrelle oli ripoteltu heijastavia eläinten kuvia, joiden takana oli kirjain

Erityiskiitokset yhteistyökumppaneillemme ja apukäsille tapahtumassa!

  • Kivikylän Kotipalvaamo Oy
  • Huittisten Ratsastuskeskus
  • Satakunnan Osuuspankki
  • LähiTapiola Länsi-Suomi
  • Roadkill Mcc

Vuoden 2021 lapsellinen teko –diplomin myönsimme Silja Haavistolle, joka toimii Huittisten seurakunnan lapsityönohjaajana ja tekee arvokasta työtä lasten parissa.  Ks. lisätietoja Vuoden lapsellinen teko -diplomista.

Osallistuimme vuoden 2021 Joulu jokaiselle –keräykseen ostamalla kaksi lahjaa vähävaraisille paikallisille nuorille toimitettavaksi. Toimitimme keräyksen muihin paketteihin lisättäväksi myös lahjoituksena saatuja tuotteita, kuten villasukkia ja pikkuautoja.

Ennen joulua saimme raha- ja muita lahjoituksia, joita toimitimme hyväntekeväisyyteen. Perhekeskukselle toimitettiin muutamia K-ryhmän lahjakortteja perheille annettavaksi ja lisäksi jouluruokalahjoituksia avustettaville perheille.