Järjestämme yleensä kaksi perinteistä kirppistapahtumaa vuodessa, keväisin ja syksyisin. Nyt koronakriisin vuoksi tapahtumat on päätetty jättää toistaiseksi järjestämättä.

Olemme mukana Eväitä Elämälle –ohjelmassa ja olemme tukeneet useampaa nuorta oppimateriaalien ja harrastustuen merkeissä, ks. lisätietoja Eväitä Elämälle.

Koronakriisin myötä haimme ja saimme kattojärjestöltä rahallista tukea. Tuki on ohjattu paikallisille lapsiperheille lahjakorttien muodossa suoraan ja myös toimitettu jaettavaksi Huittisten perhekeskuksen kautta.

Linja-autoaseman Laivaleikkipuisto on Huittisten Pelastakaa Lapset ry:n perustama.  Huittisten kaupunki hoitaa puiston ylläpitoa. Puistossa järjestettiin elokuussa 2020 yhteistyössä Huittisten seurakunnan kanssa Pienet jalat liikkeelle –tapahtuma, jossa oli erilaista ohjelmaa lapsille.

Pienet jalat liikkeelle -tapahtuma Laivapuistossa

Laivapuiston Pienet jalat -liikkeelle tapahtumassa oli myös yhteisleikkejä

Olemme mukana koko perheelle suunnatussa Leppis-kerhossa, joka järjestetään Nuorisoklubilla. Kerhossa tarjotaan maksuton ruoka osallistujille.

Yläasteen kevätlukukaudella 2020 palkittiin yksi tyttö ja yksi poika Kiva Kaveri –stipendillä. Koululla on ollut valtuus päättää stipendin saajat. Ne myönnetään nuorille, jotka toimivat muita kohtaan ystävällisesti ja reilusti.

Järjestimme Koko perheen pimeä metsä –tapahtuman Lapsen oikeuksien päivänä 20.11.2020. Saimme yhteistyökumppaneiksemme Huittisten Ratsastuskeskuksen, Satakunnan Osuuspankin, LähiTapiola Lännen –vakuutusyhtiön, TRH-palvelu Oy:n sekä Roadkill MCC:n. Tapahtumassa oli pimeäsuunnistusta, joululahjatoiveen kerrontaa, pehmolelubongausta, kirjainhaastetta sekä aarteenetsintää.

Pimeä metsä -tapahtumassa kuljettiin heijastinpolkua pitkin laavulle

Heijastinpolun, kirjainarvoitusten, pehmolelubongauksen ja aarteenetsinnän lisäksi herkuteltiin makkaralla ja mehulla

Vuonna 2020 myönsimme ensimmäistä kertaa Vuoden lapsellinen teko –diplomin, jonka hallitus päätti yksimielisesti myöntää Huittisten Nuorisovaltuustolle, ks. lisätietoja Vuoden 2020 lapsellinen teko -diplomista.

Osallistuimme Joulu jokaiselle –keräykseen ostamalla muutaman lahjan paikallisille lapsille tai nuorille toimitettavaksi. Toimitimme paketteihin lisättäväksi myös lahjoituksena saatuja kynsilakkoja ja neuleita (paikallinen Depend Cosmetics & Kauhavalta Lankava Oy).

Ennen joulua saimme raha- ja muita lahjoituksia, joita toimitimme hyväntekeväisyyteen. Perhekeskukselle toimitettiin vielä muutamia K-ryhmän lahjakortteja perheille annettavaksi ja lisäksi kolmelle paikalliselle perheelle jouluruokia. Yhteistyössä jouluruoka-lahjoituksessa mukana olivat Piparminttutaivas, Huittisten Urheiluautoilijat ja Roadkill MCC.

Vuoden 2020 aikana jaettiin omista varoistamme runsaasti erilaisia avustuksia. Suurin osa avusta annettiin lahjakortteina ja konkreettisina ruokakassitoimituksina.