Lastenvaate- ja -tarvikekirpputori

Loimijoentie 88, 32700 Huittinen

Lastenvaate- ja -tarvikekirpputori

Tervetuloa Huittisten Pelastakaa Lapset ry:n perinteiselle kirppikselle lauantaina 25.3.2023 klo 10.00 – 12.30!

PeLan kirppiksellä voit myydä lastenvaatteita ja -tarvikkeita sekä äitiys- ja imetysvaatteita. Tapahtuma on aina huippusuosittu ja kauempaakin tullaan ostoksille! Tervetuloa tekemään hyviä löytöjä kevättä ja kesää varten.

Kirppistapahtuma järjestetään osoitteessa Loimijoentie 88, joka on Huittisten ABC:tä vastapäätä (tiloissa toimi aiemmin Viljar). Nyt paikalle opastavat Romukioskin kyltit. Paikalle on esteetön kulku.

Varaa oma myyntipaikkasi heti! Myyntipaikan koko 2x3m. hinta Huittisten Pelastakaa Lapset ry:n jäsenille 15€, ei-jäsenille 20€.

Myyjät huomioikaa: kirppiksellä ei ole valmiita kalusteita, joten jokainen tuo omat myyntikalusteet paikalle. Myyntipaikan rakennuksessa voit käyttää mielikuvitustasi: pöytä, rekki, laatikot, jne.

Myyntipaikan varaukset tehdään lomakkeen kautta:

Myyntipaikka kirpputorille la 25.3.2023

Varaa tästä myyntipaikka/-paikkoja lastenvaate- ja -tarvikekirpputorille. Muistathan täyttää kaikki kentät! Lähetämme myyjille sähköpostitse ohjeet myyntipaikan maksamiseen ja tarkempia tietoja kirpputorista.
Myyntipaikan koko 2x3m. Hinta Huittisten Pelastakaa Lapset ry:n jäsenille 15 €, ei-jäsenille 20 €(Pakollinen)
Varaus on sitova! Varaan myyntipaikkoja(Pakollinen)

Tapahtumassa on buffet! Varaa mukaan käteistä. Voit maksaa myös MobilePay:lla.

Huittisten Pelastakaa Lapset ry on voittoa tavoittelematon ja vapaaehtoisvoimin toimiva yhdistys, joka toimii paikallisten lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä hyväksi. Kohdistamme apumme heikoimmassa osassa oleviin esimerkiksi tarjoten taloudellista tai aineellista tukea. Kaikki kirppikseltä saatava tuotto ohjataan paikalliseen avustustoimintaan.

Haluatko liittyä jäseneksi? Katso lisätietoja Liity jäseneksi -sivultamme.